Komercialni opis

Objekt  Rondo je zasnovan kot poslovno stanovanjski blok, ki omogoča maksimalno izkoriščenost površin, hkrati pa omogoča prijetno bivanje. V kletni etaži so parkirni prostori, kolesarnica, shrambe ter skupni in pomožni prostori celotnega objekta. Pritličje in prvo nadstropje sta rezervirana za poslovno dejavnost.

Stanovanjski del obsega pet nadstropij(od drugega do šestega nadstropja). V vsakem nadstropju je osem različno velikih stanovanjskih enot. Tlorisi v nadstropjih so enaki. Izjema je drugo nadstropje, kjer dvema stanovanjema pripada še terasa nad poslovnim delom. Vsem stanovanjem pripadajo shrambe v kletnih prostorih in prostorne lože. Stanovanja so razporejena tako, da omogočajo vzhodno ali zahodno osončenost. Balkonske lože se delno zapirajo z lamelnimi zavesami.

V objektu je torej štirideset nadstandardnih stanovanj različnih kvadratur. Kvadrature notranjih stanovanjskih površin se gibljejo od 43,45 m2 do 87,95 m2. Površine balkonskih  lož pa od 10,40 m2 do 23,60 m2. Shrambe so velike od 3,25 m2 do 3,90 m2.

Vsa stanovanja se kupcem izročijo gradbeno in obrtniško finalizirana: opleskana, s položenim panelnim parketom, položeno stensko in talno keramiko ter z vgrajeno sanitarno keramiko (umivalnik, wc školjka, tuš ali kopalna kad). Vgrajena bodo vhodna in notranja vrata, okna  PVC izvedbe s termopan plinsko zasteklitvijo, notranje (ultrapas) in zunanje(ALU) okenske police, žaluzije, ter stenski radiatorji. V  kopalnicah je tudi talno gretje.

Parkirna mesta so zagotovljena v kletni etaži. Cena notranjega parkirnega prostora je znižana iz 8.400 EUR na 4.500 EUR. Ob nakupu stanovanja pa vam eno parkirišče podarimo.

Vsaka stanovanjska enota je opremljena s priključkom električne energije, javnega vodovoda, priključkom centralnega ogrevanja iz skupne kotlovnice, priključkom na optični kabel. Dobaviteljem je omogočeno daljinsko odčitavanje porabe energentov za vsako stanovanje posebej. Naročniška razmerja za telefonski, kabelski in internetni priključek si kupci urejajo po svoji želji.

NADSTANDARDNA stanovanja so vseljiva takoj.  Stanovanja so vpisana v zemljiško knjigo kot etažna lastnina in so bremen prosta, zato jih kupci lahko zastavijo za zavarovanje  hipotekarnih kreditov.

Stanovanja spadajo v energetski razred C.

 


 


          


Site Map | Printable View | © 2008 - 2022 Dom nepremičnine | Powered by mojoPortal | HTML 5 | CSS | Design by styleshout