Rondo Jesenice

V pritličju in prvem nadstropju objekta so poslovni prostori. Stanovanjski del obsega pet nadstropij (od drugega do šestega nadstropja). V vsakem nadstropju je osem različno velikih stanovanjskih enot. Vsem stanovanjem pripadajo shrambe v kletnih prostorih in prostorne lože. Parkirana mesta so zagotovljena v kletni etaži in niso všteta v ceni stanovanja.

Za objekt je značilna visoka kvaliteta gradnje in vgrajenih materialov(dobra izolacija zunanjih sten, okna z visoko toplotno in zvočno zaščito, alu poling fasada, nerjaveče balkonske ograje, v ložah lamelne zavese na kvalitetnih vodilih, tlak v stanovanjih  - gotovi hrastov parket, tlak na stopnicah - naravni kamen...), funkcionalna izvedba tlorisov(sodobno zasnovan dnevno bivalni prostor s kuhinjo, veliki prostorni balkoni oz. lože) ter udobje bivanja stanovalcev ( talno ogrevanje sanitarnih prostorov, napeljave za klima naprave, lamelne zavese na balkonih, digitalni števci za porabljeno energijo, domofoni, dvigalo v vseh etažah ...).

Objekt ima ugodno lokacijo v razvijajočem centru Jesenic, saj je le dva kilometra oddaljen od gorenjske avtoceste. V bližini je avtobusna postaja za lokalni in medkrajevni promet, pošta, občina, upravna enota, knjižnjica, osnovna šola, gimnazija, glasbena šola, vrtec, igrišča, fitness, picerija in večje trgovine  (Tuš, Spar, Lidl, DM, Baby center, Big ben, Hervis,...)

 NADSTANDARDNA stanovanja so vseljiva takoj.  Stanovanja so vpisana v zemljiško knjigo kot etažna lastnina in so bremen prosta, zato jih kupci lahko zastavijo za zavarovanje  hipotekarnih kreditov.

Stanovanja spadajo v energetski razred C.

 

    

INFORMACIJE IN PRODAJA:

DOM NEPREMIČNINE

Marjanca Stegnar s.p.

Delavska ulica 9

4281 Mojstrana

mobitel: 040/262-284 (Marjana)

e-pošta: info@dom-nepremicnine.si

splet: www.dom-nepremicnine.si


Site Map | Printable View | © 2008 - 2022 Dom nepremičnine | Powered by mojoPortal | HTML 5 | CSS | Design by styleshout