Tlorisi stanovanj

Objekt  Rondo je zasnovan kot poslovno stanovanjski blok, ki omogoča maksimalno izkoriščenost površin, hkrati pa omogoča prijetno bivanje. V kletni etaži so parkirni prostori, kolesarnica, shrambe ter skupni in pomožni prostori celotnega objekta. Pritličje in prvo nadstropje sta rezervirana za poslovno dejavnost.

Stanovanjski del obsega pet nadstropij(od drugega do šestega nadstropja). V vsakem nadstropju je osem različno velikih stanovanjskih enot. Tlorisi v nadstropjih so enaki. Izjema je drugo nadstropje, kjer dvema stanovanjema pripada še terasa nad poslovnim delom. Vsem stanovanjem pripadajo shrambe v kletnih prostorih in prostorne lože. Stanovanja so razporejena tako, da omogočajo vzhodno ali zahodno osončenost. Balkonske lože se delno zapirajo z lamelnimi zavesami.

V objektu je torej štirideset nadstandardnih stanovanj različnih kvadratur. Kvadrature notranjih stanovanjskih površin se gibljejo od 43,45 m2 do 87,95 m2. Površine balkonskih  lož pa od 10,40 m2 do 23,60 m2. Shrambe so velike od 3,25 m2 do 3,90 m2.

Vsa stanovanja se kupcem izročijo gradbeno in obrtniško finalizirana: opleskana, s položenim panelnim parketom, položeno stensko in talno keramiko ter z vgrajeno sanitarno keramiko (umivalnik, wc školjka, tuš ali kopalna kad). Vgrajena bodo vhodna in notranja vrata, okna  PVC izvedbe s termopan plinsko zasteklitvijo, notranje (ultrapas) in zunanje(ALU) okenske police, žaluzije, ter stenski radiatorji. V  kopalnicah je tudi talno gretje.

Parkirna mesta se nahajajo v kletni etaži objekta. Ob nakupu stanovanja vam eno parkirišče podarimo. 

Vsaka stanovanjska enota je opremljena s priključkom električne energije, javnega vodovoda, priključkom centralnega ogrevanja iz skupne kotlovnice, priključkom na optični kabel. Dobaviteljem je omogočeno daljinsko odčitavanje porabe energentov za vsako stanovanje posebej. Naročniška razmerja za telefonski, kabelski in internetni priključek si kupci urejajo po svoji želji.


Site Map | Printable View | © 2008 - 2022 Dom nepremičnine | Powered by mojoPortal | HTML 5 | CSS | Design by styleshout