Tlorisi oskrbovana stanovanja

Objekt obsega kletno etažo, pritličje in štiri nadstropja.V kletni etaži se nahajajo parkirišča za 19 osebnih avtomobilov(4 parkirna mesta so namenjena parkiranju funkcionalno oviranim osebam), shrambe, površine za shranjevanje koles, hodnik, dvigalo, toplotna postaja in dieselski agregat. Povezava s stanovanjskimi prostori je omogočena preko stopnišča in osebnega dvigala.

Površina pritličja je izkoriščena za 4 stanovanjske enote in skupni prostor z opremljeno kuhinjo in sanitarijami. Vzhodna terasa spada h skupnemu prostoru in omogoča koriščenje prostora v letni sezoni. Ob vhodu v objekt je rezervirana utrjena površina za intervencijska vozila. Proste površine na zahodni strani so obdelane v obliki zelenice. Na vzhodni strani objekta je 7 zunanjih parkih mest.

Od I. do IV.nadstropja je v vsaki etaži po 6 stanovanjskih enot. Vsaka enota ima predprostor, kopalnico in bivalni del. Manjše stanovanjske enote na vzhodni strani imajo shrambe locirane na balkonih. Ostale enote imajo pripadajoče shrambe v kletni etaži. Večje stanovanjske enote na južni in zahodni strani imajo spalne prostore ločene od dnevnih prostorov. Vsa stanovanja imajo pokrite lože. Dostop do vseh etaž je omogočen preko dvoramnega stopnišča in preko prostornega osebnega dvigala. Povezovalni hodnik po sredini objekta omogoča racionalen dostop do vseh stanovanj.


Site Map | Printable View | © 2008 - 2022 Dom nepremičnine | Powered by mojoPortal | HTML 5 | CSS | Design by styleshout